Ppobierzpismo.pl

Ja pierniczę jak kupiłaś tablet bez pakietu ochronnego? Dobra pomijać zgłoś na policję przecież jakoś mu kasę przekazałeś. A oszustwa inetenetowe sa ś?

Użytkownik
23 czerwca 2026150

Ja pierniczę jak kupiłaś tablet bez pakietu ochronnego? Dobra pomijać zgłoś na policję przecież jakoś mu kasę przekazałeś. A oszustwa inetenetowe sa ściągane od 1 zł. Katarzyna Graczyk Zawsze jak coś felernego udaje im się sprzedać to zaraz zamykają konto i szukaj wiatru w polu. Zgłoś na policję jak przed zakupem zrobiłeś zdjecia z jego danymi, numer transakcji itp. Policja nie może ale prokurator moze zwrócić się do OLX o dane spr... Powiedzcie, błagam, pomocy. Jestem pielęgniarką, pracuję

Odpowiedź serwisupobierzpismo.pl

Zgodnie z ustawą o prawach konsumenta, masz prawo złożyć reklamację z tytułu rękojmi (2 lata od zakupu) lub gwarancji. Jeśli sprzedawca nie odpowiada w ciągu 14 dni, reklamację uznaje się za uwzględnioną. W przypadku zakupów online przysługuje Ci również 14 dni na odstąpienie od umowy bez podania przyczyny. W razie braku reakcji sprzedawcy możesz zwrócić się do Rzecznika Praw Konsumenta lub skierować sprawę do sądu. Pamiętaj, aby zachować całą korespondencję i dowody zakupu.

Zadaj pytanie prawne

0/2000

Używamy plików cookies, żeby poprawiać jakość strony. Akceptując zgadzasz się na statystyki i reklamy. Szczegóły w polityce prywatności.